Sophie maakt al haar keramiek in collecties. Elke collectie heeft zijn unieke uitstraling.

collectie ‘Sophie’

Collectie Sophie werd gecreëerd in november 2020 en weerspiegelt de fleurigheid van handmade keramiek ten opzichte van een klassiek servies. De blauwgrijze tinten bieden de mogelijkheid om de hemel op je bord te toveren.


collectie ‘Amélie

Collectie Amélie werd gecreëerd in december 2020. Amélie weerspiegelt de subtiliteit van het servies ten opzichte van de omgeving en haar heerlijke inhoud en zorgt zo voor een unieke presentatie van je gerechten.


collectie Gilles

Collectie Gilles werd gecreëerd in december 2020. Gilles is minder subtiel en donkerbruin aanwezig. Dit kan leiden tot prachtige contrasten in je keuken of je gerechten of verwennerijen.


collectie Michelle’

Collectie Michelle werd gecreëerd in januari 2021. Michelle brengt karakter aan tafel. De olijfgroene toetsen geven kleurrijke gerechten hun ultieme aantrekkelijkheid.


collectie Camille’

Collectie Camille werd gecreëerd in januari 2021. Camilles lichte, groengrijze toetsen brengen fleurigheid en zachtheid die rijmen met heel wat moderne interieurs en frisse gerechten.

De collectie Camille wordt in de nabije toekomst vervangen.


collectie Juliette’

Collectie Juliette werd gecreëerd in januari 2021. De pastelroze schakeringen met spikkels brengen gezellige sfeer in huis. Juliette houdt van het serveren van zoete dessertgerechten.


collectie Charlotte’

Collectie Charlotte werd gecreëerd in februari 2021. Phieke probeert met deze collectie de aardse warmte te weerspiegelen waarvan voedsel het product is.


collectie Julien’

Collectie Julien werd gecreëerd in februari 2021. Julien verrast met donkerbruine tinten die heel goed contrasteren met pasta’s en eveneens goed passen bij Zuiderse keukeninrichtingen.


collectie Jean’

Collectie Jean werd gecreëerd in februari 2021. Jean brengt groene en blauwe tinten samen waardoor ovenschotels net iets beter smaken. De glans straalt door op het gerecht… Het oog wil ook wat, denkt Jean 😉 Deze ovenschalen zijn speciaal gemaakt op vraag van ‘Brasserie De Sopraan’ te Waregem. Deze ovenschotels zijn tegen oventemperatuur van 260° C.


collectie Rachelle’

Collectie Rachelle zag haar levenslicht in april 2021. Rachelle dankt haar naam aan de mama van een bijzondere klant. De specifieke tinten zorgen dat tafelen een ontdekkingsreis wordt… Heel wat gebraden gerechtjes paren op een unieke wijze met hun dienblad. Blaas je gasten maar van hun sokken…


collectie ‘Winterwood’

Collectie Winterwood werd ingegeven door een bestelling van een klant, die ‘een specialleke’ vroeg. Het was eind oktober 2021 en de winter stond voor de deur en houtkleuren zag ie graag … Winterwood kreeg vorm…

collectie ‘Maxim’

Collectie Maxim werd gekozen naar blauw van de zee, golven… Dan denk ik aan vriend Maxim Dedeystere, zee – vis – schalen…